Mail ons voor een vertrouwd advies

Monument voor een kind

Indrukwekkend. Elke keer weer halen wij zoveel voldoening uit het ontwerpen en samenstellen van een monument voor een jongen of een meisje. Al vele decennia zijn wij specialisten in het maken van een monument voor een kind. 

Onze ervaringen: Licht, kleurrijk en speels

Het enige wat wij u kunnen adviseren is dat een gedenkteken voor een kind licht moet zijn, kleurrijk en speels. Onze specialisten in glasbewerking kunnen een gedenkteken realiseren en vervaardigen die al deze eigenschappen kan beschikken. Een gedenkteken van glas is uitermate duurzaam, transparant en zeker niet kwetsbaarder dan bijvoorbeeld een gedenkteken van natuursteen. Glas is overigens uitstekend te combineren met andere materialen als natuursteen, roestvrij staal, cortenstaal en lood.
 
Het mooiste is natuurlijk als u iets persoonlijks verwerkt in het gedenkteken. Handgeschreven teksten, tekeningen en foto's kunnen wij verwerken in het glas. Ook is het glas leverbaar is alle kleuren die u maar kunt bedenken. En elke vorm kunnen wij in ons atelier vervaardigen.
 

Alternatieven voor glas: Natuursteen

Als alternatief voor een gedenkteken voor een kind adviseren wij natuursteen. Deze materialen lenen zich ook perfect voor het verwerken van persoonlijke onderdelen in een gedenkteken voor een jongen of een meisje. Ook natuursteen is in vele maten, soorten en kleuren beschikbaar voor een grafsteen voor een jongen of een meisje. 
 
Wij plaatsen monumenten voor kinderen in Nederland, België en Duitsland.

Hoe kunt u omgaan met een vraag voor een monument?

De mensen achter Monument Idee zijn zeer ervaren bij de begeleiding van het ontwerpen van een monument of grafsteen. Niet alleen ervaren in de juiste communicatie, maar ook vakinhoudelijke mensen. Dagelijks werken wij met de materialen waarvan een monument of grafsteen wordt gemaakt. Als vakmensen helpen wij u met het ontwerp, de keuze van het materiaal en de totale vorm en maat van het monument. Tot nu toe hebben wij iedereen kunnen helpen aan een monument, grafsteen of urn die voldeed aan alle wensen.

Natuurlijk heeft u een eigen idee of inmiddels zelfs een eigen ontwerp. Wij kijken en denken met u mee. U zult merken dat u onze ondersteuning zult waarderen. Wij gaan uit van u en uw naasten. Als vakmensen kunnen wij u helpen om iets moois en permanents te ontwikkelen als nagedachte aan degene die u is ontvallen.

Wij leveren door heel Nederland, Duitsland en Belgie. In een persoonlijk onderhoud helpen wij u graag om iets moois te laten ontwikkelen als nagedacht aan degene die u is ontvallen. 

Onze vakmensen bellen u terug

Wilt u direct een persoonlijk contact met een van onze vakmensen? Vul uw naam en telefoonnummer in via het formulier. Een van onze vakmensen zal direct contact met u opnemen. 

Voorbeelden van monumenten

Op onze website treft u uit respect voor de nabestaanden geen voorbeelden aan. Wij hebben wel enkele voorbeelden beschikbaar, die wij u persoonlijk toe kunnen sturen.